Logo

Krachtige website met WordPress

Eén op de vijf websites op het internet is een WordPress website. Van alle websites met een CMS (Content Management Systeem) is meer dan helft gebouwd op WordPress. Dan kunnen wij wel heel eigenwijs onze eigen koers blijven varen maar dat zou heel onverstandig zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites. Een hele omscholing voor de afdeling web-development maar absoluut de moeite waard!

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites

WordPress: geweldig en vervelend tegelijk

Met WordPress beheer je eenvoudig je website. Met WordPress kun je zo goed als alles bouwen wat je maar wilt. En toch is de ene WordPress website niet de ander. En dat is nou juist geweldig en vervelend tegelijk. Huh? Ja, geweldig en vervelend.

Het geweldige is dat wanneer je met een professionele partij in zee gaat, je een compleet op maat gemaakte website kunt verwachten. Geen eenheidsworst. Geen 13 in een dozijn. Je krijgt dus de gemakken van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress en het unieke van een eigen website. Met onze kennis en ervaring bouwen we een HTML5 valide website. We bouwen responsive websites met adaptive gedrag. Dat is vakwerk, dat is heel mooi en dat past allemaal naadloos op WordPress.

Het vervelende met WordPress is dat waarschijnlijk iedereen wel iemand kent die wel eens eens WordPress website heeft gemaakt. Het kan best zijn dat deze website er heel goed uit ziet maar bij een krachtige website gaat het er in de eerste instantie niet om dat ‘ie’ goed smoelt maar dat je gevonden wordt! Toch? Juist. We moeten dus geen appels met peren gaan vergelijken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een unieke, krachtige WordPress website voor je te bouwen.

Ook een WordPress website is goed vindbaar in Google

Google houdt van unieke, deelbare content. Het maakt Google niet echt uit of die content nu van een lelijke zelfbouwpagina komt of een prachtig vormgegeven WordPress website. Google houdt van juist opgemaakte inhoud. Heeft een pagina een unieke passende titel, heeft de pagina een krachtige relevante koptekst. Is lange inhoud opgesplitst met tussenkopjes. Zijn opsommingslijstjes wel als lijstje gedefinieerd. In WordPress kun je bijna ongeremd je gang gaan en die teksten vormen en kneden. Dit alles in een eenvoudige beheeromgeving.

Wij dragen zorg voor een website die goed geïndexeerd kan worden, voor een website die bestaat uit valide code. Dat de website een snelle laadtijd heeft en tal van andere zaken die van belang zijn voor een goede beoordeling door Google.

Een belangrijke, positieve stap met WordPress

Voor Matching Concepts is de overstap naar WordPress een belangrijke, positieve stap geweest. Met WordPress kunnen wij de toekomst in. Met WordPress als gereedschap, kunnen wij vakmensen aannemen of inhuren bij drukte. Voor klanten van Matching Concepts is de overstap naar WordPress ook een belangrijke, positieve stap geweest. De continuïteit is gewaarborgd, het leren werken met WordPress is een genot en – laten we er niet van uit gaan – bij een eventueel vertrek van de klant naar een andere bureau is de kans groot dat de WordPress website zo overgenomen * kan worden door de nieuwe partij.

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

* Op ontwerp en code rusten rechten van de makers. Het intellectuele eigendomsrecht. Ga er nooit van uit dat een website die je laat maken je eigendom is.