Logo

Goedkope webshop

Uiteraard bestaan er goedkope webshops. Als je een beetje handig bent klik je er zo 1 online in elkaar en als je je een beetje boos maakt dan staat de webshop in een avondje online, kun je achterover gaan hangen in je stoel en kun je het rijk worden niet meer tegenhouden. En je leefde nog lang en gelukkig. Want zo eindigen sprookjes altijd.

Dagobert Duck

Vraag uit de markt

Het bovengenoemde sprookje ‘kan’ uitkomen. Alles valt of staat met de vraag uit de markt. Zelfs in Nederland liggen klanten regelmatig voor de deur van een winkel omdat ze graag als eerste een game of een telefoon willen hebben. Bang om het item mis te lopen of misschien om te kunnen pronken met iets wat een ander (nog) niet heeft.

Webshops zijn de toekomst

Dorpen en steden worden steeds ongezelliger want meer en meer winkels sluiten de deuren. We kopen alleen nog maar op internet. Ik moet een webshop! Logisch dat je dat denkt maar is er wel vraag uit de markt? En hoe zit dat met concurrentie? Reuzen als Wehkamp, H&M, Zalando, BOL geven miljoenen uit aan marketing en reclame. Ja, die hebben bestellingen. Heel veel zelfs. Maar die hebben ook heel veel geld!

Gefeliciteerd

We hebben je nog steeds niet ontmoedigt met ons verhaal? Dan wordt het serieus tijd dat we elkaar eens ontmoeten. Je bent namelijk vastberaden om een webshop te beginnen, je bent overtuigd van het product en de vraag en je webshop hoeft niet voor een ‘rock bottom’ prijs te worden gebouwd. De prijs voor een webshop begint bij ons bij €. 3.250,-. Zullen we een Match maken?

Contact

Toch een goedkope webshop?