Logo

Een succesvolle website

Een succesvolle website is er 1 die geld voor je verdient. Die laat je bouwen door een professional. Met onze kennis en ervaring leveren we het juiste maatwerk. Van informatief ontwerp tot zoekmachine optimalisatie. Van HD desktopdesign tot mobiele toegankelijkheid. Jouw business is 24/7 online. Die verdient de juiste professionaliteit!

Responsive en adaptive

Een responsive website past zich qua lay-out aan aan het scherm waarmee hij bekeken wordt. Een adaptive website past zich qua inhoud en/of functionaliteit aan.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is niet een kwestie van lijstjes kernwoorden plaatsen, teksten en tussenkopjes invoegen en wat linkjes en tags plaatsen. Je website moet relevant zijn voor je doelgroep. Deelbare, gestructureerde, unieke content rules. Zoekmachine optimalisatie is een vak apart. Wij ontwerpen en bouwen krachtige websites. Websites die in potentie goed gevonden zouden kunnen worden. Toch houdt het daar niet op. Sterker nog: daar begint het!

Bart Heimenberg: “Ik schets altijd het voorbeeld van de machtig mooie, supermoderne winkel die door een vakkundige aannemer is gebouwd. Echt alles klopt, alles is af, er is niks op aan te merken. Er is echter 1 probleem: de winkel staat midden in een weiland. Er komen geen bezoekers. Uithangborden, advertenties, mond op mond reclame, recensies, duur van het bestaan, reputatie. Echt alles  is belangrijk om ook die laatste klant naar de winkel te krijgen. ” Mocht je serieus met zoekmachine optimalisatie aan de gang willen, neem dan eens contact met ons op. Wij hebben contacten die de grote zoekmachines trotseren.

Sterke webteksten

De teksten die je schrijft moeten sterk zijn. Uniek, fijn leesbaar, begrijpelijk. Daar gaat enorm veel tijd in zitten. Dat is een vak apart. Houdt er rekening mee wanneer je een goeie website wil dat er ook budget hiervoor wordt vrijgemaakt want eerlijk is eerlijk; de informatie daar gaat het om. Laat je niks op de mouw spelden. Er zijn tal van tekstschrijvers op de wereld maar teksten schrijven is iets anders dan webteksten schrijven. Wij informeren je graag over de mogelijkheden of laat je eens inspireren op Waardevolle webteksten.

Onlangs opgeleverde website

Google Apps for Work

Al onze e-mailaccounts worden ondergebracht bij Google Apps for Work. Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda’s, videovergaderingen en meer. Ontwikkeld voor bedrijven, ontworpen voor teams. googleapps

MailChimp

Onmisbaar voor een succesvolle ondernemer is een e-mailnieuwsbrief. Wij adviseren MailChimp. MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je gratis online nieuwsbrieven kunt versturen. Wij leggen een naadloze verbinding tussen je website en MailChimp. mailchimp