Logo

Zullen we een match maken?

Matching Concepts is opgericht in 2007. In dat jaar namen wij РArjan Hooijboer en Bart Heimenberg Рde stap om de twee concepten (webontwikkeling en grafische vormgeving) samen te voegen. Wij geven vorm en maken websites. Wij bedenken concepten die precies bij je passen. Wij leveren webhosting voor je website en wij leveren jouw drukwerk zoals je het graag wil hebben.

Ons concept matcht altijd!

Wanneer wij bij een willekeurige ondernemer binnenstappen, weten we dat we ergens raakvlakken hebben. Dat kan bijvoorbeeld een visitekaartje zijn, een envelop of een krantenadvertentie. Veelal is er een website of moet er een website komen. Kortom: er ligt altijd werk voor ons. Vraag is altijd weer of de ondernemer onze toegevoegde waarde begrijpt. Hoe vaak wij niet horen dat de website intern wordt onderhouden, de advertenties door de krant worden opgemaakt en het briefpapier zelf wordt geprint want dat is goedkoper.

De kracht van de herkenning. Oh ja!

Geeft een ondernemer eenmaal het complete pakket uit handen, dan wordt al snel duidelijk wat nou onze toegevoegde waarde is en betekent. Alles lijkt op elkaar! De advertentie in het plaatselijke suffertje, de website, de Facebookpagina en zelfs de visitekaartjes en het briefpapier passen perfect bij elkaar. Het gaat echter niet alleen om die herkenning. Ook kwaliteit van drukwerk en de over te brengen boodschap zijn van groot, groter, grootst belang.

Koffie!

Zullen we een keer een kopje koffie drinken? Wij luisteren graag naar je. We zijn eerlijk en als we iets niet kunnen zeggen we het gewoon. Liever thee? Dat kan ook. Neem hier contact met ons op.